Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fajnie Zmienia Wygląd Metina Polecam :)!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

weapon.jpg

Nowy wygląd broni :)

Oraz jest efekt jakby cały czas było wszystko +9 :)

Wygląd klijenta też podrasowany;)

Wystarczy zainstalować do folderu z grą !!! Otwierać Przez obejście bo z Patchuje;).

LINK:

To jest ukryta treść, proszę

SKAN:

To jest ukryta treść, proszę

Oceniajcie i komentujcie !:) ++ Mile widziane:)

556789km8.jpg
Legenda
Opublikowano

Mógłbyś dodać link na e*pvp?

Musisz dodać linki w code.

A Bronie bardzo ładnie wyglądają.

Są godne podziwu.

Opublikowano

Jakbyś jeszcze napisał np. na jaki lvl jest ta larga co to jest za orginalna broń :) bo to by sie przydało

k2i73k.gif
Opublikowano

Keylogger UWAGA!!!!!

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Ma ktos moze jakis program do modowania tego? bo mam taki problem, mam plik PC ze zmienionymi skillami i zbrojkami, chodzi mi o to aby to oddzielic i zrobic sobie tylko skille bo fajnie wygladaja, a zbroje to porazka

Opublikowano

1Recznę

Larga-Szeroki Miecz

Insang-Srebny Miecz

Ninfa-Nimfa

Battaglia-Bojowy

Syrio-Syriusz

Luna-FMS

2Recznę

Ascia-Topór

Partegiano-Partyzana

Mezzouomo-Złodziej Dusz

Rancore-Miecz Żalu

Ztłumaczyłem Dajcie +

@EDIT

JAkie nooby dają - ZAL MI WAS

nie regulaminowa sygnatura

Opublikowano

Kurde nikt mnie nie słucha, skan nieprawidłowy inna nazwa pliku omg!!!! LUDZIE TO KEYLOGGER Z COMBAT ARMS PL!!!!!!!!!!

76561198014515809.png

Opublikowano

@NudlexD

INSANG to raczej Krwawy nie srebrny, jak napisałeś :]

Co do tych zmiany broni to się zmienia programem. Rozpakowywuje się któryś z plików w folderze pack i go się edytuje.Kiedyś to robiłem.Tam można pozmieniać wszystko.Tylko miałem problem ze spakowaniem tego znów do kupy :P

• 9 miesięcy temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...